Detta måste ju ändå vara absolut bästa die...

foto0778 (MMS)

Detta måste ju ändå vara absolut bästa dieten för beach 2011?!


Higher off the ground!

Åh jösses vad jag har svettats de senaste dagarna. Sjukt många låtar skulle in i skallen, några få timmars sömn hanns med i hytten sen var det bara att åka. Om det var värt det? OM det var värt det?! Det var såå sjukt roligt.
Jag sjöng allt mellan himmel och jord tillsammmans med en massa eminenta musiker. i bandet Daddy Pop. Man hinner med ganska många låtar under 6st set a 45 min... Panik.... Extra långa solon... En höjning kanske?....
Där satt den - som en smäck!

Jag fick en liten rysk fanclub som bara älskade mig. Puss och kramkalas och en massa bilder togs i en paus. Under sista låten för kvällen kom det fram en gubbe till scenen och getikulerade att han ville dansa tryckare med mig. Vad jag gjorde? Hoppade ner från scenen såklart och tog mig en svängom men honom. Jag luktade väl inte så himla mycket hallon efter alla dessa timmars dansande och sjungande, men jag var ändå ljusår ifrån hans stank.
Grabbarna i bandet tyckte det var så himla kul och funderade över om de skulle göra "With or Witout you" extra lång bara för att jag skulle få sniffa lite mer på honom.... Tack snälla ni för den fina omtanken. Not!

Ska bara hitta laddaren till kameran så kommer bilder från helgens kryss.

Åhhh vad jag är glad att jag tog mig i kragen och hörde av mig till den där snubben. Nu sitter jag här i mitt hem och längtar redan tillbaka. Hoppas verkligen jag får hoppa in fler gången för det här var otroligt kul.
It's taking me higher. Higher... Higher off the ground!

Fröken Sverige som Påskhare!

Idag har jag i käck Fröken Sverige anda agerat Bromma Blocks egna lilla påskhare. Eller hare är väl lite överdrivet. Jag har delat ut påskgodis till folk som varit galna nog att spendera dagen inne i en galleria när de egentligen borde ligga på en filt i någon park, ätandes kyckling med potatissallad och svälja ner det med något gott... Men glada var de iaf när jag sa att de fick ta hur många tablettaskar de ville!
Självklart hann jag leka lite med...
Nu är det korvstoppning som gäller inför morgondagens gig!

Nu kör vi!

Mamma Mia. Vad har jag gjort?!

Tagit mig i kragen och hoppat utför stupet skulle man kunna säga.
På väg till gymmet fick jag idag veta att det behövdes en sångare till ett båtgig söndag-tisdag. Snabbt flög det en massa tankar i mitt huvud...
- Ska jag ringa? ... Nej det kan jag ju inte....
Sen ändrade jag mig direkt till
- Va fasen.... Klart jag kan!

En telefonsamtal senare sitter jag nu här med 32 låtar som jag ska sjunga tillsammans med en hög begåvade musiker ombord på Silja Symphony 24-26/4! Det lär bli galet. Å sjukt kul.

Nu kör vi!


Jag har ett mål!

Den 2 februari 2012 ska jag vara i mål.
Det står det på sidan jag anmälde mig på idag.
Grymt!
Kan det vara så enkelt att jag innan inte haft uppsatta mål? Min karriärscoach har påpekat det flera gånger.
Men nu jäklar. Jag har ett mål!

Rosendahls Trädgård! Helt rätt ställe att ...

foto0759 (MMS)

Rosendahls Trädgård! Helt rätt ställe att spendera skärtorsdagen på. En delitallrik senare kommer jag vara redo för påsken!


I've got muscels!!

Det är en fröjd att träna med mina föräldrar. Likt små barn provar dom de olika maskinerna som ska göra underverk för rumpa, lår och armar. En veckas gratis träning på SATS har de fått av mig som de glatt utnyttjar den här veckan.
Några som också har jobbat med celluliter, rumpor och lår men även inpackningar, massa pedikyr och massager är de nycertifierade Hud & SPAterapeuterna Helena och Jill.  I två dagar har de masserat, filat, peelat och gjort Indian head på mig. Grattis till examen tjejer!!
(lite rosa bubbel har aldrig skadat och var en uppskattad present!)

I love goodiebags!

Ibland skulle jag vilja vara kändislyxhustru och bara springa på en massa härliga (och ibland säkert urfånigt-falskt kindpussandes-långtråkiga) evenst bara för att få den där gåvan med sig hem; Goodiebagen!
Gratis är gott. Har och kommer alltid vara. Ok, kanske inte mat som ligger framme i matvarubutiker en hel dag där alla förbipasserande slabbar med sina skitiga fingrar, men oftast är det gott iaf.
Dagens bag var fyllt med våriga solbrillor, nagellack, lyxig choklad, kravmärkt blåbärste och lite annat smått och gott.
Det var tidningen Chic som visade den just nu mest hypade stylisten Rachel Zoe's nya kollektion och dessutom lottade ut ett par Miu Mio pjucks. Jag vann dom tyvärr inte och det kändes faktiskt helt ok då det var ett par i strl 38 och jag ändå inte kunnat ha dom. Så vida jag inte hade gjort som Askungens styvsystrar och skurit av mig en tå eller häl förstås...
Funderade en kort sekund om det var värt ett litet blodbad...  Struntade i det, den här gången,  och nöjde mig med min lilla rosa.
Fler goodiebags till folket!

Stosar runt på söder med mor o far i vårso...

foto0743 (MMS)

Stosar runt på söder med mor o far i vårsolens underbara strålar och tittar på folk. Vi skrattar ihjäl oss. Tänk vad lite sol kan göra med oss!


I made this! Har fantastiska Sandie med Ca...

foto0734 (MMS)

I made this! Har fantastiska Sandie med Calvin o så fina Klara på besök. Vi gör lekparken nu!


SMS-inlägg

foto0588 (MMS)


Vilken rolig idé! Hittade små citroner utl...

foto0724 (MMS)

Vilken rolig idé! Hittade små citroner utlagda i Södertälje centrum med söta medelanden på. Det här gillar jag!


Naturligt god

Idag har jag fått lära mig en massa nytt och spännande om läsk då jag spenderade hela dagen på Coca Cola Enterprise Sverige AB. Jag ska nämligen åka runt en månad med ett event för dom, och för att få veta lite mer om företaget, och såklart provsmaka en massa och se hur det går till inne i fabriken, var jag där hela dagen.
Det nya och speciella med Fanta, som är den dryck jag ska representera, är att det inte är några tillsatta konserveringsämnen. Det är pastöriserad läsk. Coolt!
Lite skoj är det ju med att jag som aldrig dricker läsk ska jobba med detta.
Tur att man har munläder!

Jobbsökardag.

Tänk att det är ett heltidsjobb att vara arbetslös. Hur många timmar lägger jag inte ner på att lära mig nya sånger, teatertexter, maila cv'n och showreels, gå och träna och sjunga... För att sedan maxa under några minuter och förhoppningsvis vara den som de söker just då.

"Tack för din ansökan vi behåller ditt CV om det dyker upp något som efterfrågar din kompetens, tack för att du ville komma vi har gått vidare med annan sökande, tack för din audition i år var det hårdare konkurrens än vanligt..."
Hur många såna mail har jag inte fått?
Sen kommer ju dagarna när telefonen går varm, eller när man blir överöst av beröm som inte vill ta slut och erbjudandena haglar och man känner att det verkligen var värt allt slit.
Idag har jag en jobbsökardag när många får mitt CV, min showreel och kanske till och med ett litet personligt brev!
Sjunger som Peter Jöback ur musikalen Funny girl:
Nu väntar världen här är jag!

360 minuter. På det kommer man långt. Har ...

foto0714 (MMS)

360 minuter. På det kommer man långt. Har åkt mycket tåg idag det är en sak som är säker, men inte bara det, utan har även hunnit med en lång lång pratstund med en av mina bästa vänner som snart flyttar till Brasilien. En lång dag är snart till ända. Får säga som i reklamen: "Livet är inte de dagar som går, utan de dagar du minns" - å den här dagen kommer jag garanterat att minnas!


Rätt in i kaklet!

Jag stampade foten i golvet och sa till mig själv: Nu jävlar! Sen gick jag in och sjöng för kung och fosterland. Å jösses vad jag sjöng. Redan efter 2 takter hade jag juryn lindat runt mitt lillfinger. De älskade varje ton, gest och uttryck. De skrattade så de tjöt, klappade i takt och stämde upp i ett ovationsvrål: Bravo. Det var helt galet.

Men inte nog med det, när jag kom tillbaka för en andra sjungning fick jag sjunga vad jag ville. Valde "Utan dina andetag" i eget arr. Pianisten som innan hade varit grym säger plötsligt att han inte kan spela efter ackordsanalys... VA?! Ok... Så vad gör Jenny då? Gissa. Jo, jag sätter mig själv bakom pianot och lirar! Återigen - Galet. Efter jag sjungit fortsätter lovorden." Jag har gjort deras dag, Det vore en rent nöje att få jobba med mig, Jag har verkligen imponerat... "
Då borde ju saken vara klar. Eller hur. Nej. Då kommer vi till mitt lilla problem, som jag håller på att lösa och som går åt rätt håll, jag ser ju inte ut som "de andra". Å visst, det är klart. Det är ensemblebyte, en in - en ut, och då är det ju extra viktigt hur efträdaren ser ut och är.
Hur det än går är jag sjukt nöjd och stolt över mig själv.Jag fokuserade, levererade och satte den rätt in i kaklet. Tänk om det kunde vara så på alla auditions. Kanske borde jag stampa foten i golvet lite oftare...

Fokus. Energi. Dax att leverara igen. Jag ...

foto0709 (MMS)

Fokus. Energi. Dax att leverara igen. Jag kan. Jag vill. Jag Gört!


Tidsfördriv! Hittade ett bra sätt att få t...

foto0708 (MMS)

Tidsfördriv! Hittade ett bra sätt att få tiden att gå på ett strömlöst tåg någonstans i Småland: skrapa triss - o vinna. Plötsligt händer det. I småland.


Tack Kalmar för den här gången. Nu åker ja...

foto0706 (MMS)

Tack Kalmar för den här gången. Nu åker jag tillbaka till fjollträsk!


Spara eller slösa?

Hittade idag ett budgetalternativ till ögonlaseroperationer...
Varför betala 25 000kr när det finns här i Kalmar för 45kr?!
Borde väl fungera på ungefär samma sätt.

Eller?Law of attraction?

Hur är det möjligt?
Man frågar sig gång på gång, hur är det möjligt, hur är det möjligt?
Det är ju texten till en känd låt och något jag frågat mig själv flera gånger idag efter att min telefon gått varm med olika jobberbjudande.
Vad trevligt kan tyckas! Jo, absolut, visst är det skoj att vara populär och även om kanske inte alla av de 8 (!) jobb jag erbjöds är vad jag helst av allt vill göra är jag tacksam över att jag blir tillfrågad.

Till mitt Ilandsproblem; Av dessa jobb kan jag bara ta ett (förbannade skit) och det för att alla de andra infaller runt det datumet och det går inte att rucka på. Det var reklamfilm i Norge, I Lisa Marklunds nya film "roll som sminkös med repliker" och jobb för Gucci bland annat... Why, why whyyyyyy Delilah?

Är det för att testas eller vad är det egentligen. Tycker att detta händer lite för ofta numera. Är det den där uppe som styr mina armar och ben som en marinettdocka som tycker att jag borde sätta igång och faktiskt göra det jag vill göra istället för att låta dagarna gå och fyller dem med en massa annat trams... Eller handlar det om law of attraction?!

Man frågar sig gång på gång. Hur är det möjligt.. Hur är det möjligt?


Utslagsfrågan lyder...

10 poäng:
Ligger på ett hotellrum i staden där min pappa föddes och sedemera döptes i ett slott.

8 poäng:
En stad där just slottet stod i centrum för en av de viktigaste politiska händelserna i Nordens historia

6 poäng:
Där man haft blodbad inte mindre än 2 gånger. 1505 och 1599

4 poäng:
2005 tas den största svenska myntskatten upp från Regalskeppet Kronan som förliste 1676

2 poäng:
Tändstickskungen Ivar Kreuger kommer härifrån

1 poäng:
1972 invigs Ölandsbron i denna stad

Kalmar såklart!

Är just nu på ett Pågatåg men behöver verk...

foto0692 (MMS)

Är just nu på ett Pågatåg men behöver verkligen skylten vara på skånska för att de ska fatta det här med rökning?


Titeln ljuger!

Idag har jag träffat författaren till denna bok.
Dock tycker jag att titeln ljuger en aning!

Dax att pudra näsan...

foto0689 (MMS)

Dax att pudra näsan...


Vad vill Du?

Så har ytterligare en vecka gått...

- Det blev lite jobb med Olay- Demonstrationer och medverkan i "Vakna med the voice" med galna clownkollegor- Inspelning av årets julkalender "Tjuvarnas jul"


¨
Å en massa annat.

Det gäller att hinna med allt man själv vill göra, 
så man inte gör det som andra inte har har tid att göra själva.


Black Swan. Vilken film. Går förbi ett sky...

foto0688 (MMS)

Black Swan. Vilken film. Går förbi ett skyltfönster efter bion med passande skyltning..


RSS 2.0