2 veckor senare

Det senaste två veckorna har verligen gått i ett, med långa repetitionsdagar, förpremiärer och slutligen premiär. 

Mottagandet från publiken är stående ovationer och recensionerna är 6/6 eller 5/5 stjärnor. "Genialt", "Nytänkande" och "Prestationer som saknar motstycke" är några av orden som haglar både från branschkollegor och vanligt folk. Ensemblen är så jäkla vass, och även det har påpekats i recensioner. 
"Bästa ensemblen man sett på Det Ny"

Och med premiärer och föreställningar har man ju ibland tur att få lite blommor, så just nu ser det nästan ut som en blomsterhandel här hemma. 


Möjligheten att få sitta på scenen och se föreställningen är väldigt populärt. 
16/3 kommer Camilla och tittar och ska sitta där längst fram i mitten. Åh vad hon kommer älska det!Igår hade jag första staging-repetitionen för eventuella inhopp som Lady Beaconsfield. Vi får se om Ulla som spelar rollen håller sig på benen hela perioden eller ej. 


Ikväll är det så dags för föreställning nr: 7. Jag har fått ont i halsen men det ska banne mig väck med häxblandning.

Hurra vilket kul jobb jag har!


Justeringar och finputsning


Lika mycket som jag tycker om att komma igång och spela föreställningar inför publik älskar jag att repetera.
Vi putsar, ändrar, förfinar och fixar så det står härliga till.
Å även om vi bestämde något på ett visst sätt uppe repsalen kan det nu vara helt ändrat för att optimera upplevelsen för publiken. 

Det ska bli så vansinnigt roligt och spännande att ha publik på scen. Få se deras reaktioner och känna energier.

Om några timmar kör vi genomdrag i kostym och mask tillsammans med orkestern. De rätta tempona hittas och känslan för föreställningen blir mer och mer klar. 


(Bilden är från Det Ny Teater)10 dagar till premiär

Jag är euforisk!
Första dagarna på scen har varit helt galet roliga, även om det varit mycket med tekniska rep/musikaliska/kostym om vartannat.

De som köper biljett till att sitta på scenen lär få vara med om något alldeles särskilt då de sitter väldigt nära och kan se minsta lilla blinkning.


10 dagar kvar till premiär, en vecka till vi har första publik. Det är dax för upplopp. Sömn, frisk luft och mat är viktiga delar för att orka de här långa dagarna vi har nu.. 10:45-22:30. 
Fasen va kul det är!!RSS 2.0