Hej Kompis!

Jag tycker att det är fantastiskt roligt att ni är en skara som läser mina inlägg!
Har du själv en grym blogg som jag bara måste följa kan Du väl skriva en kommentar här nedanför.
Eller så kan du plita ner en kommentar ändå,  jag gillar att kommunicera.

Hej Kompis!


Badnymf i motljus...

foto1299 (MMS)

Badnymf i motljus...


Tjenixen!

- Hej! Kul att se dig.
Charmen när man kommer hem igen till sin lilla småstad är helt klart att man alltid springer på någon bekant. Efter en tur på stadens gator har man garanterat morsat på någon, stannat till och pratat med någon annan och bestämt en fikat med en tredje. Jag gillar det!
Skulle det sen mot all förmodan hända något i den lilla staden, (ok.. Norrköping är ju trots allt en rätt så stor stad, men ändå) så går folk man ur huse för att titta på spektaklet. Som nu ikväll när vi var ute och gick och det skedde en skottlossning mitt i city och halva stan spärrades av...
Kvällen var fortfarande ljummen, detta berodde dock inte på skottlossningen (...) så efter att gått runt avspärrningarna fortsatte vi vår promenad. Vi stannade till och pratade med gamla klasskamraten Alma som satt på sin balkong med sin man innan vi avslutade med en fika vid Motala Ström. En härlig sommarkväll i ett liten fin stad. Hur var det nu igen..? Borta bra, men hemma bäst?!

Hamnade på en audition...

foto1270 (MMS)

Hamnade på en audition...


Sommar, sommar, sommar...

  • Resa till Gotland bokad
  • Resa till Malmö x2 bokad
  • Resa till Sundsvall bokad
De närmsta veckorna kommer innebära ett himla flackande och farande genom Sverige för min del. Jag ska jobba för en av de största sponsorerna till Sommartravet under 6veckor och besöka Sundsvall, Rättvik, Årjäng, Malmö, Halmstad och Hudiksvall. Missar Skara då jag är ombord på Birka då... Synd, annars kanske jag hade träffat herr Karlsson igen. Det hade varit nåt det!
Gotland några dagar och så ner till Höllviken och fältartistveckan i år igen. Sommaren 2011 ser ut att bli en bra sommar!

Sommarkrysset direkt från Gröna Lund! Nu ä...

foto1259 (MMS)

Sommarkrysset direkt från Gröna Lund! Nu är snart tävlingen igång på allvar... Lotta, Gry eller Måns - Vem vinner slaget om tvtittarna i sommar?


Med andra ord...

Med andra ord...


Midsommarmiddag!

foto1225 (MMS)

Midsommarmiddag!


SMS-inlägg

foto1202 (MMS)


SMS-inlägg

foto1191 (MMS)


Underbar folkfest. Vi firar vår festilitet...

foto1189 (MMS)

Underbar folkfest. Vi firar vår festilitet, att vi är svenskar o njuter av sill, nubbe, dragspel, knätofsar, hoppa i säck, dragkamp o allt annat som hör till. Glad midsommar på er!


"Förare sökes" - Lappen på bakrutan får mi...

foto1122 (MMS)

"Förare sökes" - Lappen på bakrutan får mig osökt att tänka på Kalle Ankas jul... Vem är det som kör egentligen?


Drink på terassen!

foto1177 (MMS)

Drink på terassen!


Du är antagen!

Hur kommer det sig att man ibland är supereffektiv och sen helt plötsligt inte får nåt gjort?
Tycker att jag har suttit här framför datorn flera timmar nu och fixat och trixat, men något resultat har jag inte än... Suck. En hel arbetsdag, utan varken rast eller ersättning skulle man kunna säga. Är det rättvist? Eller rätt?
Jag har sagt det förut. Bara jag själv kan göra något åt det. Kanske göra ett schema som man hade i skolan där tidsangivelserna står. Med en klocka som tickar och som ringer när det är dax att ta rast och sluta för dagen.
Fixa egna hemläxor.
Bli min egna lärare. Eller iaf se till att det blir gjort.
Där damp det ner nåt i brevlådan. "Du är antagen till kursen där du bestämmer innehållet, målet och resultatet!".
It's time to wake up from dreaming!

Proffsfotografen. Idag hade jag & Matilda ...

foto1168 (MMS)

Proffsfotografen. Idag hade jag & Matilda ett riktigt Kodak moment. Det var vackert. Festligt. Fräckt och fräsigt. Å det på en helt vanlig tisdag. Tänk så tokigt det kan bli.


PRinsessa på vift!

De skrek i kör. Jösses vad jag skrämde både barnen och deras föräldrar idag på skattjakten. Moahahaaa.

Även om det är vansinnigt roligt att spela pirat måste jag lyckas få min handläggare att förstå att jag inte går omkring som pirat, prinsessa, discodiva eller schlagerpingla till vardags. Imorn blir det fotografering!

Besök på båten. Skepp o'Hoj!

foto1165 (MMS)

Besök på båten. Skepp o'Hoj!


Att få sjunga för gästerna tillsammans med...

foto1158 (MMS)

Att få sjunga för gästerna tillsammans med kryssningsvärden och dessutom ha en fantastisk utsikt är ju inget annat än alldeles, alldeles underbart!


Karaoke.. Någonstans i skärgården. Just nu...

foto1155 (MMS)

Karaoke.. Någonstans i skärgården. Just nu folkfest till Markoolios "Rocka på". Folk är på semester. Det är allsång, drinkar, palmer, festprissar, finklädda män o kvinnor med för höga klackar de inte kan gå i... Allt är specis som det ska med andra ord!


Det är ju helt fantastiskt vackert ute här...

foto1151 (MMS)

Det är ju helt fantastiskt vackert ute här ute vid de sista små kobbarna ute i skärgården! Dagarna går snabbt ombord. Det går bra nu.


DJ JEN in the house! Fullt ös på Birka när...

foto1145 (MMS)

DJ JEN in the house! Fullt ös på Birka när jag sköter spakarna.


Svinkul.

foto1137 (MMS)

Svinkul.


In - Ut!

Det kan ha varit det märkligaste och snabbaste bytet jag gjort hittills. Igår klev jag på tunnelbanan i Mörby Centrum som clownen Bizzy och kliver av vid Östermalmstorg som prinsessa!
Vissa av mina medpassagerare i vagnen, som inte hann se att jag bytte skepnad, blev minst sagt förvånade när jag gick av. En av nackdelarna när man inte har bil och ska åka mellan två barnkalas - Men det gick ju!
Skulle dock vilja ha filmen från övervakningskameran...

I'm a country girl!

Jösses vad det svänger om oss. Det har ju äntligen blivit dax för final i tävlingen Talang och som jag bestämde och förutspådde redan i mars kommer jag stå och köra till finalisten Rasmus Eriksson.
Idag har vi teknikrepat i studion, fixat kläder, fått lite koreografi, köpt cowboyhattar satt sluttouchen på rep under kvällen och bara softat.
Perfekt uppladdning.
Jag tror på vårat nummer, det blir grymt.
Dessutom ska det bli sjukt roligt att se Berts min när han upptäcker att det är jag som står och körar.

Produktionen tyckte först inte att jag skulle vara med utan ville byta ut mig just av den anledningen att juryn kunde reagera och jag skulle ta för mycket fokus... Ha ha! Eller hur.
Just i det här fallet tror jag att det faktiskt kan resultera i en massa extraröster från just folk som känner igen mig, om jag kommer skymta förbi i nån kameraåkning. Fördel Rasmus. Fusk? I Krig och Kärlek är allt tillåtet. Eller?!

Säger som Peter Jidhe; Nu kööööör vi!


 


Nattuggla

Är det för att jag föddes sent på kvällen som jag fungerar som bäst då?Kreativiteten flödar. Jag vill inget annat än spela piano, sjunga, måla, sy... 
Många saker som inte går att göra i ett ganska lyhört flerfamiljshus på söder.
Hade jag haft detta driv på dagen istället om jag hade fötts kl 13?
 Hm.. går det att lura kroppen på nåt sätt.
Jag provar.


Strössel tack!

Det var värst. Nu har jag visst varit helt oförmögen med att skriva något verkar det som... Det är inte sant. Vad sjutton har hänt med alla fina bilder jag skickat iväg till dig bloggen? Va? Behåller du dom för dig själv, å i så fall, varför det? Jag vill ju dela dom med hela världen!

Veckan har varit grym. Det blir det när man gör roliga saker, omger sig av fina människor och äter massa glass.
Ok, kanske hade jag kunnat skippa några av alla de där glassarna, men samtidigt... Varför det när det är så himla gott.
Livet är väl ändå till för att njutas.
Ta vara på sig själv och framför allt; Göra det man själv vill.
Annars finns risken att hamna i ånger,
och att ångra nåt man inte gjorde är ju jäkligt trist.
- En våffla med mjukglass och strössel tack!

Är monarkin på fall?

foto1107 (MMS)

Är monarkin på fall?


Smaka på Stockholm... Efter att ha kollat ...

foto1070 (MMS)

Smaka på Stockholm... Efter att ha kollat i varenda tält som erbjöd olika matalternativ under festivalen hittade vi till slut det här, något malplacerade, tältet. Dock utan meny som de andra hade. Där rök det...


Parkteatern fixart i sommar. Nu teater i V...

foto1086 (MMS)

Parkteatern fixart i sommar. Nu teater i Vitabergsparken. Kommer inte folket till teatern, får teatern komma till folket. Man tackar!


Perfekt dag för att tvätta fönstrena. Blir...

20110601450 (MMS)

Perfekt dag för att tvätta fönstrena. Blir sjukt sugen på att bygga balkong med. 100 000kr eller vad kostar det? Det är det ta mig tusan värt. Ska kolla upp det där med bygglov tror jag minsann.


RSS 2.0