Varför inte stå i ljuset?

Om jag som aldrig tidigare satt min fot på en golfbana och blir tillfrågad i ett sms "Vill du vara min caddie imorn?" är det självklart att jag säger JA!
Dresscode? Bikini! Det var iaf det han sa, han som jag skulle vara caddie till... Jag klädde mig till slut i bäste golffrustil. På med vita shorts med matchande skor, och till detta en smaragdgrön tröja.
Det var inte jobbigt alls att släpa runt på drivers och puttar & allt vad det hette, men att det skulle ta en sådan tid att spela golf det trodde jag inte. 5,5h senare var vi imål på totalt 70 slag som Jesper & Ted slagit tillsammans ( Ted som jag fö gick i samma klass åk 1-3 ).
Trevligt sällskap med två andra par var det med, ett gammalt där frun var oerhört förvirrad och la dagens kommentar: " Jaha, då var det väl ingen idé att jag köpte den här då", detta efter att hon räknat fel antal slag x-gånger, och argumenterat emot det lika många gånger. Extremt underhållande!

Men det där med att vara golf - fotbolls - eller någon annan idrottsfru -  det vete tusan om det skulle vara nåt för mig. Tror det skulle bli trist i längden att stå i skuggan och bara vara snygg. Varför inte stå i ljuset ? Tror nog jag valt rätt ändå.

En golfrunda lär det iaf garanterat bli, blev lite taggad.

Foooooooooorrrr!Storpack av glidmedel...

Idag har jag varit på Beckomberga och spelat in musikvideo till Serum 114's låt Du bizt zu fat. Jag hoppade runt insmord i babyolja, nerdränkt i vatten iklädd endast svart bh och trosa! Detta tillsammans med en massa trevliga filurer, albinos och riktigt stora big mamas. Coolt castat!
Bandet var riktigt trevliga, och låten handlar om bulimi, det var också därför många av tjejerna ställde upp då de själva hade varit sjuka.
Sjukt jobbigt var det iaf att hoppa runt där, tagning efter tagning. Regissören var dock mycket nöjd!

Vi var ju bara insmorda i olja, till en annan filminspelning hade producenten varit inne på Apoteket för att köpa glidmedel som skulle användas som slem. Han fick en mycket konstig blick då han frågade om det inte fanns större tuber med glidmedel - typ Big Pack - då han behöve 10 kg... Jag skulle viljat vara i det fikarummet efter han gått därifrån!

Trevligt på karaoken igen. Erik Norén kom förbi och Frippe tillsammans med resten av nya casten på Wallmans. De höll låda.

Kul!

Bjudit på en lägenhet på Söder med OCH kollat på en på Kungsholmen.... Men det är en annan historia!Beckomberga Mentalsjukhus

Du bist zu fat!
Ja, så heter låten som jag ska dansa runt halvnaken till.
Så blir det när man efter att ha slängt iväg en ansökan på någon sida, man knappt kom ihåg var... Och såklart vill de att jag ska vara med!
Låten ska tydligen mest spelas på tyska MTV, så det är nog inte så många som jag känner som kommer se spektaklet - och tur är väl det.
Inspelningsplatsen är Beckomberga Mentalsjukhus. Det är ju ett sånt ställe jag bara har hört talas om, men aldrig riktigt vetat var det ligger, och nu ska jag dansa runt där i nåt rum i svarta underkläder...

Väntar med spänning till fredag.

Karaoken var riktigt trevlig idag. Mysighetsfaktorn var otroligt hög. Till och med låten "Vem vet" gick hem och gjordes till allsång.

Tack och godnatt!

Karaokefenomenet!

Så har jag avverkat min första vecka som karaokevärdinna.
Tänk att det finns så många människor i Stockholm som verkligen lever för att få sjunga karaoke.
Jag har, redan på 4 dagar, lärt känna en del stammisar som hälsar mig välkommen.

Vissa har svårt med att få vänta på sin tur, så till den grad, att de mutar med höga kontantbelopp för att få sjunga! Vilken makt man har som karaokevärd.
Att det kan vara så mycket värt för en människa att få 3 minuter i rampljuset och brista ut i Delilah. Beundransvärt.


Detta var bara starten på min resa där jag ska försöka förstå det här karaokefenomenet.


Stockholm i mitt hjärta?!

Så var man hemma igen då. Bara några dagar tills jag åker tillbaka till Karaokeland.
Hela dagen har jag varit otroligt trött, inte så konstigt med tanke på att jag bara hann sova ungefär 1h imorse innan det var dags att bege sig till centralen för hemfärd.
Spöregn i Norrköping... Jippie!
Vad hände egentligen med medelhavsvärmen som var lovad?
Gjorde lite negerbollar  och pratade med mamma & pappa om lägenheten på Högalidsgatan 25.
Är det kanske för mycket att betala 1790000kr för 29km2?
Det var ju en himla fin utsikt och balkong - men bara 1 futtig garderob... Hur ska det gå med alla mina prylar?
Imorn måste jag iaf bestämma mig. Hyra lägenheten i Sollentuna/Edsberg, eller köpa mig en lya på söder...

Pratade med Oskar med. Han tyckte att jag borde köpa mig en 2a istället när jag ändå funderde på att köpa. Svåra beslut att ta det här,

Kan inte riktigt skråla "Stockholm i mitt hjärta" än - men det kanske kommer?!

RSS 2.0