Låt mig få leva svenssonliv!

Det är ju bara att kolla på min bloggning så förstår vem som helst,
Jag vill oxå leva Svenssonliv.
När börjar Tipsextra?



Har så extremt mycket att skriva om.

Orkar bara inte.


Tänk vad energi bra människor ger en.

David, Mattias & Robin = Bra människor!


Superhjälte Bar

Nu kan du gå in på www.havregryn.se och kolla in mitt recept jag har där på SuperhjälteBars. För att jag la in det fick jag en trisslott, som jag dessvärre inte vann ett jota på...

En dag kvar sedan är det party som gäller! Yes. Alltid trevligt. Sedan på måndag blir det vinprovning - igen - och efter det funderade jag & Jonas på att gå till Vickan. Dessutom har de deras underbara köttbullar för 79kr som hett erbjudande på just det -  måndag.
Får se vad det blir.

Mina små inneboende har två föreställningar idag & en imorn Tror de stannar till måndag då deras Premiärfest är imorn kväll.

Fick inbjudan till Hairsprayaudition. Däremot kan jag inte öppna kallelsen.... Men det är den 2 / 2 det vet jag,

Ikväll är det karaoke igen. In med öronpropparna och sätt på stomatolleendet!


Showreel

Det går verkligen troll i min showreel.
Nu ville Tezzla & Fredrik - mina två inneboende - se den & vad händer? Jag hittar den ju såklart INTE. När hade jag den senast? Audition till RCCL... ok... kopierade jag den inte då och la på nåt bra ställe - som jag brukar göra, bara det att jag sedan glömmer bort mitt braiga ställe...!
Måste verkligen hitta den. Låg ju såklart inte på min externa hårddisk heller. Suck.

Fick kortet av Kenneth mailat till mig, Här är det!


Skoj!

Att man kan känna igen en person efter så många år. Galet!


Imorgon har de nypremiär på High School Musical på Göta Lejon. Det hade ju varit sååå himla kul att gå dit, men det går ju inte. Får passa på & kolla  en söndag. Kanske nån som vill följa med?!

De hade repat & repat hela dagen, var helt slutkörda när jag kom hem. Eva Rydberg hade frågat Tezzla idag om hon kunde tänka sig o va understudy till Dramalärainnan. Värsta grejen! Självklart tackade hon JA! Blir lite stolt.

Nu ligger de här & sussar som mina små barn. Imorn kommer Ywe plus Tezzlas mamma o sover här med. Ska bli riktigt kul o se Ywes mage.


På tisdag blir det infomöte ang. Phillip Morris. 140kr / h kommer jag få. Helt ok.




Busy woman

Helt plötsligt gick telefonen varm.
Vad hände?

Jo, först ringer de från Molander Casting och vill att jag ska komma på fotografering & skicka in min showreel. Sedan ringer Vickan från Wallmans och frågar om jag är intresserad av att komma på audition i år.... 15 el 16e... vilken dag passar dig bäst?!
Undrar om hon kommer ihåg diskussionen vi hade 2002 när jag var och sökte till Fame Factory?! Tror inte det.
Sedan ringdes det till Friday TV angående min lön.

Hairspray har jag inte fått tid till än. Det verkar ju ändå lönlöst att gå på audition. Enda rollen som jag skulle passa in i är ju om understudy och jag tror dessvärre inte att jag får den. Jo det får jag visst!!!
Jessica har ju varit kontrakterad sedan 2 Entertain köpte rättigheterna.
Eva Rydbergs dotter ska spela en av de andra kvinnliga rollerna och Sarah Dawn Finer nån.... Suck. Varför bara kända namn? Måns hade tydligen tackat nej...
Mycket får man reda på när man har inneboene hos sig.
Har värsta Happy Pride hemmet här nu.
Tezzla bor hos mig nu till söndag, plus en kille till från High School Musical. Fredrik. Trevlig kille.

Ja, och så igår kom det förbi en kille som sökte mig.
För en sekund kom jag inte på vem det var men sedan föll poletten ner.
Kenneth Bredström. Min dagmammas son! Jag gick ju där från att jag var 2år till typ 6 år... Han är född 1972.
Shit. Han jobbar som ambulanssjuksköterska nu, eller har gjort det i flera år, men har nu pluggat 3 år till sjuksköterska.
Han var bara extremt lik Andreas pappa Hans! Hjälpte till & vek servietter. Ha ha

Jonas var på fika med igår. Lika mysigt som vanligt, Jag bjöd på mammas hembakade bullar och blåbärspaj!
Vi ska till Vickan ( restaurangen ) på måndag och äta. 2 för 1 med mitt TastSthlm kort. Efter vinprovningen.

Guldbaggefilosofi

Så sant så.
En kvinna har det mycket lättare att bli accepterad som skådespelerska om hon är snygg. 
Som man om man är ful anses man ha karaktär. Som kvinna är man bara ful.
Varför är det så?
Och om man då är kvinna OCH ful finns det bara lodisroller kvar. Inte en chans att dom får spela pinglor, femme-fatale roller, eller andra typer i snygga fodral.
Trist.

idag var det uttdelning av guldbaggen. Karl-Axel persson har designad denna 1,2kg tunga rätt så fula statyett.
Många filmer har gjorts och framförallt visast under filmåret 2008.
Jag har sett två, ingen av dom var nominerade,
Bästa film blev: Maria Larssons eviga ögonblick. Måste kanske se den. Persbrandt fick ju pris för bästa manliga med.

Idag mådde jag lite bättre, fortfarande feber dock, att den aldrig försvinner.
Måste jobba imorn.

La upp en massa bilder på facebook - kanske nån kan hjälpa mig att hitta Dennis!


Gran Canaria The Tour

Nu så. Nu ska jag försöka sammanfatta lite av min underbara semester på Gran Canaria.
Jag & Emmy drog iväg 1-7 jan 2009.
Åkte samma plan som Willes familj, och väl framme så fick vi ta bussen till Bahia då de hade hyrt bil hela veckan. Men lika bra gick ju det.
   
Tänkte lägga upp en himla massa bilder som kan förklara lite grann om vad jag gjorde på den lilla ön...

   

När vi väl kom fram startade vi med att äta pizza på Panchito. Kycklingpizzan såklart! Alla servitörer på restaurangerna i Bahia blev så himla glada över att se mig. Emelie - kinatanten - blev så glad att hon nästa började gråta... Sånt är kul. Då förstår man verkligen att jag har satt avtryck hos dem under mina två år, och att jag var och är omtyckt!
Fran och hans syster pratade om business, fullt i Bahia som vanligt, men inte så många gäster.

   

Första kvällen drog Jag, Emmy, Kevin, Matilda, Sandy, Jesper & Patricia till Sakura III. Bra ställe! Där träffade vi Tomas Kjeeeereeeeegaaard och Matildas nya dejt Goran. Trevlig & Snygg.
Vidare hem till 2 Entertains show. Fy vad det var mindre bra. Tyvärr. De har nu byggt scenen i Fata Morgan ( Thomsons gamla scen ) med tak över så att man alltid kan ha show. Alldeles för dåligt för att kunna ge bara lite beröm.
Dag två blev det Anfi - såklart - 30 graders sol, inte ett moln på himlen. En underbar dag. På kvällen var det Tango Tapas som gällde. Ägaren kände såklart igen mig. Lite lustigt blev det ju när servitrisen frågade om jag hade ätit klart när jag inte ens hade fått min grillade tonfisk... Jag fixade till glass till oss båda som kompenstion! Ha ha
Gick sedan in till Slavika på Espetada där vi såklart inte fick gå därifrån utan att ha ätit något. Vad annars än glass?!
Hade inte med mig mitt blå kort från Försäkringskassan så det inplanerade läkarbesöket ställdes hastigt in då det skulle kosta 120 Euro... Shit. Nej tack.

  

Dag tre då? Jo då var det Anfi som gällde igen, dax att gå till Garbo's och så kom Marie Webber.
Jag fick en trevlig liten solbränna som verkligen var angenäm.
Dessvärre missade jag Gary som gick på Semester. Attans. Men Jasmin blev jätteglad. " Oh, here's the Star, Our Star!! " skrek hon i entrén när de andra stod där. Kul för de andra.. Not! Men kul för mig!
Showen varsådär. Ingen favorit. Eller det var ju mycket som var bra. Snygg koreografi, Snyggt ljus, Fantastiska kostymer, cool scenografi. Det som jag inte gillade var att man inte hade gjort så många solonmmer, utan alla var på scenen hela tiden. Som publik blir man väldigt mätt när det är fullt ös hela tiden.
Sedan var det en massa döda moment mellan och i akterna. Konstiga såna. Ett var när Alex & Jesper skulle prata när de andra bytte om... Hemskt! Jag förstår att de hatar det!

   

Dagarna såg rätt så lika ut...
Men söndagen var vi i Bahia - Wille fyllde ju 20 bast! Vi åt chokladtårta - en delikat sådan - willes familj & Jespers ( med rött hår)  familj. Mycket trevligt.
Sedan gick vi på Garbos på kvällen med, träffade Jocke, han är tyvärr förändrad sedan han träffade Sofie. Synd. Holewa bad mig hälsa till honom iaf.
Efter showen, som var mycket bättre idag. Folk hade så enormt mycket mer energi. Wille blev firad, han fick sitta på catwalken o hela publiken sjöng " Ja må han leva" ! Vackert.
Sedan var det dax för lite partaj. In till Saloon & sedan till SK ( Skandinaviska Klubben, Bachira förut) .

   

Upp o sola på Anfi, efter bara 4h sömn. "Så där blir du inte brun Marie" var det enda jag behövde säga för att få upp henne. Cissi hängde på med, och Patricia kom efter ett tag.
På kvällen var det Espetada som gällde. En hel massa ville med, så dessvärre fick vi dela på oss. Matilda & Goran åkte till Sunprime, medan Jag, Emmy, Patricia, Sandy & Marie tog oss till Espetada. Emmy glömde sin börs i taxin... så hon fick låna pengar av mig.

   

Slavika var tyvärr inte där. Kanske var hon sjuk? Victor behövde inte ens fråga vad jag skulle beställa... Oxfilémedaljonger såklart!  Till förrätt: Chevréost och bröd med alioli. Gaaah vad gott.
Sedan ut och partaja. Emmy o Marie drog hem medan jag & Sandy hade en riktig Girly Night.
Ner i hålet till Javier - lika snygg som vanligt - som öppnat en ny club. En massa fria drinkar... Sedan till Scandic & Roberto... lite fler drinkar... Upp till Ismael.... Hångelskola... Såklart! Ner till Saloon... upp till Sultan Kebab.
Där kommer René( som vi sprungit ifrån upp på Chinawhite... Where did you go?? We were hungry... Yeah right!
Men där stod han plötsligt. Mannen. Gud va fin. Eller fin. Snygg som fan!  Han tyckte att det var mycket roande att lyssna på samtalet som jag och René hade... När väl negern hade försvunnit lockade jag till mig mannen. Dennis Puffpaff. Schweiz. Har googlat som fan på honom. Tog ju inte hans adress eller nummer. Hur FAN ska jag hitta honom?
Sandy skulle ju prompt hem. Med sin kebab. Fan.
Fy vad jag svär.
Men shit. han hade ju verkligen DET! En man.
Jag ska hitta honom. Så är det bara. Kan det vara så svårt?

   

  

Sista dagen då.
Anfi - såklart. Elina hängde på & hämtade oss. Väl där blev det molningt. Så nån bränna blev det inte. Vi drog hem, gjorde oss i ordning och åkte sedan på kvällen till Hard Rock Café. Först till Yumbo och köpte parfym ( som jag sedan glömde på HRC & som personalen stal...). VI blev 17 pers som åt! Galet - igen - men så är det när man är populär!
Tomas kom dit. En bra grabb det där. Han kommer till Sverige nu i slutet på januari. Då ska det festas.

    

Sedan gick Jag, Emmy, Marie & Matilda till Kasbah.... Oh My God! Extremt länge sedan jag såg Matilda så. Galet!
Daniel i baren på Chinawhite var bästis med Lollo på Cabaren. Han trodde att jag var tysk. TYSK?!!?!?! Han sa att jag hade sagt det. Aldrig att jag har ljugit om min nationalitet, och framförallt inte att jag skulle vara tysk.
Det blev en massa shots & drinkar... sedan ner i hålet.... Stört.

   

Vi bestämde att vi skippade Atlantico den här gången. Rebajas startade ju 7e... milslånga köer är ju sådär & avsluta en fantastisk semester med. Så det får bli nästa gång.
Fatta. Jenny shoppade inte.
Jo, en Canadian Goose jacka. Den jag tittat på i två års tid. Den blev det. Nu när euron ändå är så stark. Varför inte betala mer för den...?!

  

Ut till flygplatsen, med lokalbussen 90...den där jäkla nr 66 körde bara förbi och chauffören vinkade glatt. Hola!
På planet till Oslo. Sov några timmar, fick halstabletter av gubben som satt bredvid mig och som tyckte synd om mig & min hosta.
Alla väskorna kom fram! Kors i taket!
Åt sallad på flygplatsen, sov några timmar. Tog nästa plan hem till Stockholm. Flygbussen till stan satt vi ensamma på... typ som privatchaffis.
Sedan taxi till Ringvägen. 121kr... Shit. Dyrt.

Men uj vad skoj vi hade det. Och attans vad det var värt allt!! ALLT!


Akut luftrörskatarr...

Jag vet!!
Har inte bloggat på hur länge som helst, och det är en hel massa saker som har hänt.
Lovar att skriva mer imorn och lägga upp lite bilder för på Gran Canaria hände det grejer minsann.
Dennis - hur ska jag kunna hitta dig?
Vet ju bara ditt efternamn och att du var från Schweiz. Kanske är du mannen i mitt liv!
Just nu skyller jag på mitt minneskort. Bara 2 GB. Skit.

Sitter hemma när jag egentligen borde vara på jobbet. Var på Cityakuten idag och fick det konstaterat att jag har akut luftrörskatarr. Blev det värre skulle jag komma tillbaka. Hon trodde inte att det var lunginflammation. Trodde...
Lite feber fortfarande.
Det är dyrt att vara sjuk. 300kr för besöket, 150kr för antibiotika, 1500kr mindre lön...
Tur att det inte drabbar nån fattig.

RSS 2.0