Hur mycket är lagom - eller är lagom för mycket?

Att sätta pris på sig själv och sina tjänster är inte det lättaste alla gånger.
Hur mycket kostar min talang? Är jag för dyr eller billig?
Säger man ett för högt pris är ju risken att jobbet går till någon annan, och säger man för lågt kan det istället vara så att kunden tvivlar på kvaliteten.
Nej, lagom är bäst. Ja det är ju ändå i Sverige jag är nu.
Eller kan lagom vara för mycket?!


Bizzy - Så lagom osvenskt det kan bli!Nu när ja jobbar på annan ort får jag ju t...

Nu när ja jobbar på annan ort får jag ju traktamente. Det firas med 3rätters o sviten på Grand Hotel. Det är ja värd!


Munläder

Shit vad jag har pratat idag! Har snackat som en kulspruta stort sett oavbrutet i 8h med undantag för en lunchrast. Där stod jag i montern och peppade männen, ja det var flest av dom, när de körde runt med gaffeltruckarna.
Dom i montern bredvid blev trötta på min röst några gånger (de undrade väl vad det var för en brud som hade ett sånt munläder) så de höjde sin musik flera snäpp.
Vad gjorde Jenny? Pratade på som vanligt, med liite mer magstöd såklart! Ha ha. Underbart.

När besökarna hade gått kom de fram och förhörde sig om mig och jag förklarade för dom att jag inte vanligtvis jobbade i nån mack utan att mitt jobb går ut på att snacka och underhålla människor. Dom kallade det för fusk. Jag menade på att min uppdragsgivare hade tänkt till. Sen skrattade männen, ja det var dem som stod i den andra montern, och tiggde till sig kramar från mig.

Var det för att de ansågs sig själva besegrade?
26 dagar

Så många dagar är kvar till Sverige kan få sin första kvinnliga stadsminister.
Nu är de olika partierna ute på hysteriska valkampanjturnéer. Mötte FI's partiledare när jag klev på tåget idag.

Vilka som får makten och som sedan bestämmer över våra barn, vuxna och pensionärer det avgör vi, svenska folket, så se till att utnyttja din rösträtt!

Packat å klar

för att åka till Jönköping i några dagar.

Ska äntligen besöka Elmiamässan. Å inte bara besöka utan jobba där. När veckan är slut kommer jag vara expert på radiostyrda gaffeltruckar. Om jag kommer ha någon större användning av mina förvärvda kunskaper får framtiden utvisa!


Vilket minne!

Ser ett kort som en fältartistkollega tog och ler åt minnena från veckan nere i Höllviken. Jag älskar galna ideér!Kom och köp!

Augustifesten är slut för den här gången i Norrköping, å varje år slår det mig att det alltid kommer nya knallar som säljer en massa saker man inte hade en aning om att man ville ha. Som det här tex...
Över genomsnittet

Insåg igårkväll fördelen med att medelåldern på åskådarna på RixFm festivalen är 12 år - Jag slipper få skymd sikt, å det trots att jag står ca 30m från scenkanten!!


Jag - Ett kapStår och gör morotsmarmelad och hemgjord musli 
medan Marlene Dietrich dånar ut från högtalarna.
Jag är ett kap!


Jobb sökes!

Här finns jag. En driven, social, musikalisk, kvicktänkt, diplomatisk östgötska som inte bara är snäll och målinriktiad utan även en jäkel på att baka.
Så vet du någon/något som letar efter just mig. Hör av dig!

Här är min showreel. Sprid den för världen.

http://www.youtube.com/watch?v=lOLKjAgJ15gBlivande miljonär?!

Vore ju inte helt fel att skrapa fram några tusen eller kanske till och med miljoner på en lott.
Kikar runt på nätet bland alla dessa sajter som erbjuder gratis saker och hitta en sida:

www.gratislistan.se

Där kan man få både det ena och det andra! Gå in och kika.


Vi hamnade på kräftskiva med snapsvisors o...

Vi hamnade på kräftskiva med snapsvisors och musicquiz, jag mamma och pappa. Mycket trevligt samkväm såhär på sensommaren!


Kamoflage

Funderar över om modet beror på att vi måste kamoflera oss. Passa in... ?!

Vår
= ljusa, pastelliga färger. Ljust, Vackert.
Sommar = Vitt, Rött, Blått, Gult, Grönt...Sol, bad, båtliv, sommartorp, glass.
Höst = Mossgrönt, Brunt, Marinblå, Orange, Mörkrött, Grått. Blad faller av, slask, blöta sockar.
Vinter = Vitt, Svart, Rött, Brunt, Grå. Snö, pepparkakor, lussebullar, raggsockar, isvakar.

När du klär dig i andra färger än normen kallas du estet.
Vem är du?


Dax att byta militärkängormot high heels, ...

Dax att byta militärkängormot high heels, o excercis till koreografi. Tiden har kommit för återförenadet av Sugartops!!


Nu är det snart slutlekt...

...för den här gången i Höllviken. Ikväll har vi utryckningsmiddag och avslutningskonsert där en massa män och kvinnor i uniform ska underhålla och underhållas, och imorgon åker vi hem.

Under veckan som gått har vi hunnit med sjukvård, press/media, stresshantering, information om försvarsmakten idag, vapentjänst och vård och såklart en massa musicerande. Mitt bidrag till kvällens konsert blir "Don't stop believing" - en av mina favoritlåtar som ger mig lyckoilningar över hela kroppen.

Bäst att piffa till sig.

Verkställ!

Oh what a night! Ja, jag erkänner att ja...

Oh what a night! Ja, jag erkänner att jag gillar frågesporter, å särskilt music quiz. Gissa låten eller artist. Kanske en film eller trummisens namn. Give it to me! Ett stort gäng fältartister gick och åt middag på en restaurang här i Höllviken. Maten var bra, sällskapet utmärkt och bandet entusiastiska. Jag gjorde klart för mina lagkamrater att vi skulle vinna. Å efter en battle mot ett lokalt lag, där vi själva vrålade fram motståndarna, ett medelålders gift par, som vinnare. Priset, 500kr, gav de till oss ändå och tackade för en mycket trevlig kväll. Vad vi köpte? De andra köpte varsin öl. Jag tog en maräng swiss! Otippat?! Å paret kommer nog på vår konsert imorn. Tack o god natt.


Manöver..... Givakt!

Äntligen på plats i Höllviken och på fältartistkurs. Första dagens övningar, föreläsningar, rep, jam och konserter är avklarade och det är väl dax att försöka sova. Ska ju trots allt upp om 6 timmar....
Sömn är något som blir en liten bristvara den här veckan. Men det är värt varenda minut jag missar, för istället för REMsömn och allt vad det heter så fyller jag tiden med musicerande i världsklass.

Folket är lika begåvade i år. Otroligt vänliga och omtänksamma filurer som alla brinner för musik och underhållning. Värdegrund diskuteras, första hjälpen övas och låtar repas.

Å min kombo är ingen mindre än legendaren Inger Nilsson. Ja, den Inger Nilsson!Bilden kommer från www.faltatisterna.se och kursen 2009.


Jag är i patriotiska SKÅNE! Här skäms ...

Jag är i patriotiska SKÅNE! Här skäms man inte för sin dialekt, absolut inte. Nej den inspelade rösten på bussen som ropar upp hållplatserna bräker stolt vid varje stop. I like it!


Ja var inte den de sökte till sin jubileu...

Ja var inte den de sökte till sin jubileumsshow tyvärr. Så nu sitter ja på ett tåg till Höllviken. Framför mig har jag en vecka sprängfylld med musik, militärövningar o nya kontakter. Häng med!


Auditionpepp

Att hitta energi, fokusera, leverera och känna att man gjort sitt yttersta är vad jag ska göra om några timmar. Då är det nämligen dax för audition igen.
Körde lite pepp och tänkte gå på spelmansstämma och lyssna på BAO, men nåt var galet, för i Kungträdgården var det inte alls några spelmän utan heavymetal och hårdrocksstämmor...
Kvällen blev toppen ändå i trevligt sällskap så uppladdningen känns väldigt bra.

Hoppas att det är min "typ" de söker!


Vad smakar det?

Varje gång jag passerar en skylt av detta slag måste jag bara agera.

Självklart gick jag in och kollade om man kunde köpa sig en bit av deras nybak av atbröd.
Till min stora fårvåning förstod hon inne i butiken inte vilken sort jag ville ha...

 


Kompisar från förrWorld Clown Association - Detta borde ju vara det bästa stället för min clown Bizzy å hitta nån dejt. Eller iaf släktforska!

RSS 2.0