Å en slank hon hit o en slank hon dit...

Tagen på sängen!
Det lät väl trevligt... Om det bara hade varit nått sånt och inte att man vaknade upp med extrem halsont i ett snöoväder à la orvar.
Snö överallt, knappt man kommer in i bilen ( pappa skjutsade mig till doktorn som konstaterade början till halsfluss med en massa trevliga prickar på halsmandlarna - jippie! )  och som gärna letar sig innanför strumporna så man blir kall om fötterna.
Dessutom blir det ju snorhalt, det är det värsta med modden.
       

Gick med pappa på stan efter läkarbersöket. slank in på Istanbul Chicken Kebab, vidare till Dressman för julklappsinköp och hårdvårdsbaren för lite hair repair.


Utanför Domino halkade jag, rätt på rumpan! Favorit i repris... Det hände ju varenda år på dansuppvisningen.
Rune Lager gick runt och slängte ut nåt på golvet som skulle göra det mindre halt. Pyttsan! Jag ramlade VARENDA ÅR!!!
Jag har till och med fått reda på nu i efterhand att det fanns de som kom till uppvisningen enbart för att se om jag kunde hålla mig på benen!
Redan då en entertainer. Det ska börjas i tid.                        Jag & min partner Andreas Karlsson (turkost) är ju lätt sötast!


Sitter nu på tåget tillbaka till Stockholm. Karaokedax i natt. Tror ju dessvärre att det inte kommer nåt folk. Kanske från Wallmans. Blir väl en lugn kväll. Vi ska ju bestämma hur vi ska jobba i jul sas det i lördags. Får se om vi lyckas.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0