Snyggsebbe

Herre gud vilken rolig dag!
Först åkte till mäklaren för att få nycklarna till lägenheten, sedan plocka  ja, mamma & pappa iordning lite saker innan jag stack ner till Wallmans för att se showen de hade premiär på igår.
Pappa älskade lägenheten, det märktes,
Showen var cool, och underhållande. Framför allt Frippes humornummer. Kanske lite väl mycket naken och strippdans för tjejernas del, men hur coola var inte killarna.
När pojkar blir män -  coolt!
Sedan kom Snyggsebbe och Ribbing dit med, hade satt upp dom på gästlistan så det blev gratis, och sånt är ju alltid trevligt!
Efter showen, som hade helt ljuvliga kläder och skor drog vår lilla trio vidare till - GOLDEN HITS.... - där ja sebbe sjöng My Way på karaoken! Ja vet. En dag ledig på en vecka och hon går dit ändå - och sjunger... STÖRT!
Vi sprang även över till Ambassadeur, betalade 140kr!!!!! i entré o det var skitmusik och småbarn.
Jag blir less på att parta med mormor på pensionärsdisko, eller fritidsgården, så där blev vi bara kvar i 20 minuter. Gu va ja slösar. Ja ja, vi gav bara Frippe dricks då han var vår servitör, annars bjöd Wallmans oss på en festkväll!

Tequilashotsen vi delade påvar inte av denna värld. Jösses vilka 12cl... eller hur mycket det var. Ribbing svepte båda - ja och seppe bet av och stod o snackade flera timmar. Något störd kille, men ack så söt!
Han ska komma och hälsa på mig igen i Oktober!´Trevligt.
                                               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0