Hora light...!

Så händer det IGEN.
Att jag är ideal bland araber, mörkhyade och andra män från arab/asiatländer har jag ju förstått sedan länge, men att jag inte ens kan stå utanför dörren på jobbet och skriva in den nya menyn på griffeltavlan utan att bli uppraggat av en kort illaluktande mindre attraktiv man i 40 års åldern är väl ändå bara skrattretande? Lång mening det där...
Det roliga var ju att han inte gav sig, trots att jag rådissat honom, utan fortsätter fråga om vi inte ska ta en lunch han och jag, jag som är såååå himla trevlig.
Det är vid såna tillfällen jag ibland säger: Ja, och jag får betalt för det.

Senare på kvällen kommer nästa kille fram. Ja, för jag glömde nämna en grupp. Killar/män som tillhör den lite mer bortkomna sällskapet. Som har svårt för att socialisera sig eller bara ser allmänt nördiga ut. Visst, man ska inte döma ut folk på utseendet, men efter halvtaskiga konversationer kan iaf jag snabbt bilda mig en uppfattning.
Han stod där och blajade om precis ingenting. Gjorde säkert sitt bästa på raggningsfronten, men jag bara stod där & glodde. Hemskt bemötande, jag vet, men ibland orkar jag bara inte ge falska förhoppningar.
Till slut gav han upp och sa att han tyckte att jag var svår.
Nähä?! Fatta vinken.

Alcazar spelade. De fick inte framföra dansen till låten Stay the night, såna är reglerna, men de dansade lite grann iaf, det mesta av koreografin. Jag filmade allt, vet bara inte hur man lägger upp videoklipp än här... Ska undersöka!

Självklart kom det fram en man med ring på fingret och ville att han och jag skulle dansa efter att de hade sjungit sina tre låtar. Frågade Emmy om jag såg annorlunda ut idag mot vad jag brukar. Om jag utstålade något?

Började känna mig som en Hora light...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0